TSHIRT MUSLIMAH saya yang paling ok buat masa sekarang.

Sis 1

Hi sis, dah dapat tshirt muslimah SALMA FORYOU ya :).

Macamana bajunya sis, ok tak ?

Alhamdulillah OK sangat.

“cutting dia ok,  ini tshirt muslimah yang paling OK buat masa sekarang. Sebelum ni beli tshirt lain saiz besar sis :)”

 

Tshirt muslimah labuh

Tshirt muslimah selesa sangat. kain pun molek.

 

Sis 2

“Assalamualaikum sis, baju dah sampai ya, dah try dah ”

“Memang best kain dia, saya beli ”

Tshirt muslimah labuh

Tshirt muslimah kain sejuk dan selesa.

 

ALHAMDULILLAH.

Tshirt muslimah Aisyabella memang selesa sangat. Kain sejuk dan lembut.

Sesuai sekali dipakai untuk keluar outing bersama keluarga dan  kawan2.

Nak cepat ? Sambar je tshirt muslimah Aisyabella ni. Tak perlu gosok gosok bagai. :) kannn..

.

Sis berkenan juga ? KLIK sahaja disini. 2 helai dapat POS PERCUMA tau .

==>>   TSHIRT MUSLIMAH AISYABELLA